munkavédelmi dioptriás, korrekciós védőszemüvegek uvex
Látásvédelem Munkavédelmi hírek

Korrekciós (dioptriás) védőszemüvegek

 uvex-korrekcios-szemuvegek-fedőszemüvegMiért használ fedőszemüveget munkavégzés közben?
Kényelmetlen, korlátozott és torzított látást biztosít…

Használjon munkahelyén is tökéletesen személyre szabott, a látásának megfelelő és a munkavédelmi követelményeket is teljesítő dioptriás védőszemüveget!

A munkahelyi biztonság és komforthoz hozzájárul az állandó tiszta és éles látás, akkor is, ha valamilyen korrekciós (dioptriás) szemüveget kell viselnünk, ezért ajánljuk szolgáltatásunkat munkaadók számára. Az uvex személyre szabott korrekciós szemüvegekkel ugyanolyan optikai tulajdonságú védőszemüveget nyújthatunk a munkavállalónak, mint a magánéletben használt dioptriás szemüvege, avval a többlet tulajdonsággal, hogy ezek a védőszemüvegek teljes mértékben megfelelnek az EN 166 szabvány követelményeinek is.

Komplex szolgáltatást nyújtunk azoknak a munkaadóknak, akik szeretnék dolgozóikat a megfelelő védőszemüveggel ellátni.

Egyeztetett időpontban felkeressük Önöket és szakember segítségével felmérjük a korrekciós szemüveg igényeket. Minden munkavállalónak egyedi vizsgálat alapján határozzuk meg a legmegfelelőbb szemüvegkeret típust, lencse típust, korrekciós értékeket és még jónéhány speciális értéket, mint például a munkaterület nagysága, közel, vagy távollátó igény, lencsebevonat és sötétített lencse használat, de figyelembe vesszük a szemüveg elkészítésénél a szaruhártya távolságot és egyéb optikai paramétert.

munkavédelmi uvex dioptriás szemüvegek
uvex dioptriás munkavédelmi szemüvegek nagy választékban minden körülmények között

A vizsgálat után összesítjük a mérési adatokat és árajánlatot küldünk a munkáltató számára. Amennyiben megfelel, úgy kb 3 hét alatt legyártja a német uvex cég az egyedi paraméterek alapján a szemüvegeket. A kész szemüvegeket személyesen visszük el és adjuk át mindenkinek, amikor is lehetőség van helyben kisebb beállításokat elvégezni, mint például a szemüvegszár hossz pontos beállítása a kényelmes viselés érdekében.

Így minden dolgozó a személyre szabott, tökéletes látást biztosító és munkavédelmi szempontból is megfelelő szemüveggel fog rendelkezni, nem fogja esetleg a saját szemüvegét használni, ami munkabaleseti kockázatot jelent és munkavédelmi szempontból nem megfelelő.

Minden átadott korrekciós (dioptriás) védőszemüveghez a munkavállaló nevével ellátott egyedi minősítést csatolunk.

Az uvex PC, PC+ és Trivex lencsék EN166 szabvány szerinti “F” minősítéssel rendelkeznek.

korrekciós_dioptriás_védőszemüveg_uvex_csíkuvex korrekciós (dioptriás) munkavédelmi szemüvegkeret-katalógus innen tölthető le!

Kérdéseivel keressen minket elérhetőségeinken!

munkavédelmi termékek információ és rendelés
+36-30-221-65-17