Better-Set – Skylotec zuhanásvédő készlet

A készlet elemei:

  • Ignite Trion (testheveder),
  • Skysafe pro flex („y” kötél éles élek elleni védelemmel) ,
  • Set Lory PRO (pozicionáló kötél éles élek elleni védelemmel),
  • Tároló zsák,
  • TOBAX K (szerszámtartó),
  • Ringo (kötélhúzó),
  • DOUBLE-O TWIST ( két kezes karabíner)
Kategória: Címke:

Leírás

Ezt az szettet villamosipari szakemberek segítségével állítottuk össze. Minden olyan nélkülözhetetlen és hasznos Skylotec zuhanásvédelmi termék benne van, ami egy magasban dolgozó számára biztosítja a biztonságos és kényelmes munkavégzést. A tárolózsákban remekül belefér az összes kellék, így sérülésektől és szennyeződésektől védve lehet szállítani, vagy tárolni.

Az IGNITE TRION testheveder kényelmes, gyorsan felvehető, asszimetrikus kialakításának köszönhetően nem nyomja a hastájékot a csat. A hevederek kialakítása könnyű mozgást biztosít munka közben, akár egész napos viselésnél sem kényelmetlen. A csatlakozók biztonságosan kettős védelemmel ellátva rögzíthetők.

A készletben lévő ipszilon kötél és a munkahelyzet pozícionáló kötél is éles élek elleni védelemmel van ellátva. Ez nagyon fontos nagyfeszültségű villanyoszlopokon végzett munka közben.

A RINGO egy nagyon hasznos alpintechnikai kiegészítő. Kötél húzásánál a munkakesztyű nem biztosít kellő tapadást, hamar elfárad a tenyér az indokolatlanul erős szorítás miatt. Ezzel az ügyes szerkezettek csökken a kézszorítás, biztosan tapad a kötél húzáskor a tenyérhez és könnyen old, mikor fölfelé csúsztatjuk a kezünket. Nézze meg a haszálatáról szóló videót itt:

A „Y” kötél gyors és biztonságos mászást biztosít nagyfeszültségű villanyoszlopokon. Éles élek elleni védelemnek köszönhetően egy esetleges zuhanás alkalmával nem kell tartani a fémszerkezet kötélroncsoló képességétől. Az alábbi videó bemutatja használatát: