Homokfújás Spasciani légzőkészülékkel

Spasciani AC 95 Nyomáscsökkentő és hangtompító leválasztó-szűrőbetéttel sűrítettlevegős légzőkészülékekhez
Spasciani AC 95 nyomáscsökkentő és hangtompító leválasztó-szűrőbetéttel sűrítettlevegős légzőkészülékekhez

RC4

Az RC4 egy P3-as szűrővel ellátott légzőkámzsa. A szálló por, füst, vagy homokszemek szűrésére kiválóan alkalmas. A bőrkámzsa megvédi a használóját a repülő részecskéktől, éles tárgyaktól. Kétrétegű látómező külső felülete karcálló üveg, belső rész párásodásgátolt polikarbonát.

Az RC4 angol nyelvű leírása (PDF)


Spasciani ACS 952 sűritett levegős légző eszköz homokfújáshoz, festékszóráshoz

ACS 952

Az ACS 952 sűrített levegőre csatlakoztatható légzőkészülék ütésálló sisakból, műanyag mellényből, légtömlőből, hangtompítóból és szűrővel ellátott nyomásszabályozóból áll. A látómező két rétegű, kívül karcálló üveg, belül polikarbonát. A védősisakban két kilégzőszelep található. A beáramló levegő páramentesíti a látómezőt. Vegyipari, gépipari munkákhoz, speciális homokfújáshoz használható.

Az ACS 952 angol nyelvű leírása (PDF)

ACM 952

ACM 952 sűrített levegős légzőkámzsa védősisakkal, széles látómezővel. Hangtompítós nyomáscsökkentő jelzősíppal, szűrőbetéttel.

Vegyipari munkákhoz, speciális homokfújáshoz, vagy festékszóráshoz.

Spasciani ACS951 sűrített levegős légző eszköz homokfújáshoz, festékszóráshoz

ACS 951

Az ACS 951 egy teljes álarc védőmellénnyel, sűrített levegős, állandó légáramlású légző készülék. Nem csak a légzést, hanem az egész testet védi, tökéletes megoldás homokfújáshoz.
Az EOD55 szűrőcsillapító jelenléte minimálisra csökkenti a zajt, az AC 95 szabályozóval állítható a szállított levegő mennyisége, a két kilégző szelep segít a könnyű llégzésben, így az ACS 951 használata nagyon kényelmes. és hatékony.
Az álarc kis méretű, szorosan illeszkedik a fejre, így szűk helyeken sem gátolja a szabad mozgást. A légbevezető kialakítása segít páramentesen tartani a látómezőt. ami két részből áll, a külső karcálló üveg, a belső polikarbonát.
A reduktor alacsony áramlási riasztással rendelkezik. Ha a légszállítás 120 liter/perc alá esik megszólal a jelzősíp.


Az ACS 951 angol nyelvű gyártói leírás itt pdf-ben.

Folyamatos sűrített levegő táplálással használható további összeállítások:

AC190 TR2002-es teljes álarccal (PDF)

AC190 TR82-es teljes álarccal (PDF)