Better&Better újdonságok

Lyngsøe esőruhák Magyarországon

A Lyngsoe Rainwear az esőruha és a tűzálló esőruhák teljes választékát kínálja – számos izgalmas új terméket, például új FR ARC esőruha- termékcsaládunkat. Megoldást kínálunk minden munkakörülményre, valamint a magánfelhasználók számára is.
A jólláthatósági termékeinket az EN ISO 20471 szabványnak megfelelően tesztelték.
A Lyngsoe Rainwear cégnél szél-, vízálló és lélegző ruhákat gyártunk 1999 óta, és a disztribúciós központunk a dániai Herningben található. Körülbelül 600 000 ruhadarab van raktáron, biztosítva a gyors és megbízható szállítást és szolgáltatást a világ több mint 30 országában.
Munkatársaink kézséggel adnak felvilágosítást az esőruházatokról, hogy megtalálja az önnek legmegfelelőbb munkaruhát.
Bízunk benne, hogy mi leszünk az esőruházat preferált szállítója.

Eső munkaruhák minden méretben és feladathoz

Mezőgazdaság, halászat, hajózás, élelmiszeripar, építőipar, vegyipar.

A gyártó weboldalán (itt) megtaláljuk az esőruhák teljes választékát.

Esőruha, munkaruha

Lángálló esőruha

Speciális védőruhák a lángálló esőruházat, ami a legzordabb munkakörülmények között állja meg a helyét és nemcsak a kellemetlen időjárástól véd, hanem életmentő képességekkel is bír.

Itt látható a gyártói weboldalon.

Lángálló, vízálló, vegyszerálló télikabát

Nem csak meleg és vízálló, de a legkülönfélébb speciális védelmi funkciókkal is rendelkezik
FR-LR3567

Itt látható a gyártói weboldalon.

Íválló (class 1 ) , antisztatikus, jólláthatósági, vegyszerálló, lángálló téliesíthető kabát

Nehéz és veszélyes munkakörülményekhez nagy tudású védőruházat. Heggesztéshez, vegyi üzemei területen, veszélyes anyagok közelében tökéletes vízállóságot biztosítő védőruha, hideg ellen belső kabát hozzácsatolható
ARC-LR17095-05

Itt látható a gyártói weboldalon.

Lángálló esőruha, extra erősítéssel

Nem csak vízálló, de különösen strapabíró, lángálló és vegyszerálló tulajdonságokkal rendelkezik.
A legmagasabb minőségi és védelmi képességekkel rendelkező védőruházat. FR-LR11355

Itt látható a gyártói weboldalon.

Lángálló belső dzseki

Linksoe esőkabátok alá bezippzározható bélés. FR-LR11300

FR-LR11355, ARC-LR18055 and ARC-LR19055 kabátokhoz.

Itt látható a gyártói weboldalon.

munkavédelmi termékek információ és rendelés

Telefon: +36-30-221-65-17 – +36-30-601-30-30

email: info@betterbt.hu

Szabvány leírások

EN 343 szabvány

Hitelesített esőruha/munkaruha az eső ellen. Védőruházat az EN 343 szerint tanúsított, csapadék, például eső vagy hó, köd és talajnedvesség elleni védelem. A ruházatnak és a varratoknak a víz behatolását (x), de a vízgőz-ellenállást is tesztelik, amelyet légáteresztő képességnek (y) is neveznek. Ezek az értékek 1-3 között mozognak, ahol mindkét esetben a 3. osztály a legmagasabb szint.


EN 1186 szabvány

EN 1186: Élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok és termékek. Műanyagok. 3. rész: A vizes élelmiszer-szimulátorokba való teljes migráció vizsgálati módszerei teljes bemerítéssel


EN ISO 12402

Egyéni lebegtetőeszközök.
Az EN ISO 12402 szerint tanúsított védőruházat, amely meghatározza a biztonsági követelményeket a legalább 50 N átfolyási kapacitású mentőmellényeknek zárt vizekben, a közelben történő segítséggel és mentéssel történő használatra.


EN ISO 20471 jólláthatósági munkaruha

Minősített munkaruházat a jól látható védelem érdekében Az EN ISO 20471 szerint tanúsított védőruházat, amely meghatározza a jól látható követelményeket. A fluoreszkáló anyag és a fényvisszaverő szalag kombinációjának biztosítania kell a felhasználó láthatóságát minden fényviszonyban, nappali fényben és sötétben is. A piktogram melletti (x) szám jelzi, hogy melyik osztály kapcsolódik mind a fluoreszkáló, mind a fényvisszaverő anyag felületéhez. Az osztályozás 1-3-ig megy, ahol a 3 a legmagasabb.


EN 14116 Égésgátló munkaruha

Hitelesített ruházat égésgátló védelemhez Védőruházat az EN ISO 14116 szerint tanúsított, korlátozott lángterjedéssel. Ha a ruházat tűznek van kitéve, és lyukat hoz létre, az anyag expozíció után nem ég tovább. A teljes védelem érdekében kezeslábas vagy kabát / nadrág kombinációt kell viselni.


EN 1149-5 Szikramentes védőruházat

Hitelesített munkaruha az elektrosztatikus kisülés ellen. Az EN 1149-5 szerint tanúsított védőruházat. Ez azt jelenti, hogy a ruhát úgy tervezték, hogy kielégítse az elektrosztatikus töltéseket, hogy megakadályozza a szikrák keletkezését, amelyek tüzet és / vagy robbanást okozhatnak.


EN 11612 lángálló védőruházat

Minősített munkaruházat a hő és a láng elleni védelem érdekében. Az EN ISO 11612 szerint tanúsított védőruházat, amely véd a lánggal való rövid érintkezés ellen. A CE-jelölés a ruházatban azt jelzi, hogy a ruhák minősítettek – minél magasabb a szint, annál jobb. A teljes védelem érdekében a kezeslábast vagy kabát / nadrág kombinációt kell teljesen zártan viselni.


EN 13034 folyékony vegyszerekk elleni védőruha

Hitelesített munkaruha a folyékony vegyszerek ellen. Az EN 13034 szerint tanúsított védőruházat, amely korlátozott védelmet nyújt a folyékony vegyszerek ellen. A ruhadarabot kezeslábason permetezéssel tesztelték, és úgy tervezték, hogy megvédje a felhasználót a vegyszerek ködétől.


EN 14605 Folyékony vegyszerek elleni védőruha

Folyékony vegyi anyagok ellen tanúsított munkaruházat [3] és PB [4]). Tanúsított munkaruházat folyékony vegyi anyagok elleni védelemért Védőruházat az EN 14605 szerint tanúsítva. csatlakozások, beleértve a csak a testrészeket védő elemeket is (PB [3] és PB [4] típusok).


EN 11611 Védőruha heggesztéshez

Hiteles munkaruházat a hegesztés és hasonló folyamatok elleni védelem érdekében Védőruházat az EN ISO 11611 szerint tanúsított. Ez azt jelenti, hogy a ruhát úgy tervezték, hogy megvédje a fröccsenéstől (kis olvadt fémfröccsenéstől), a lánggal való rövid érintkezéstől, az elektromos ívtől sugárzó hőtől. hegesztésre és rokon folyamatokra használják, és minimalizálják az áramütés lehetőségét rövidzárlat, véletlen érintkezés esetén feszültség alatt lévő elektromos vezetőkkel kb. 100 V d. c. normál hegesztési körülmények között. A teljes védelem érdekében kezeslábast vagy kabát / nadrág kombinációt kell teljesen zártan viselni.


IEC 61482-2 Villamos íválló védőruházat

Hitelesített munkaruházat villamos ívből származó hőveszély miatt Védőruházat az IEC 61482-2 szerint tanúsított. Az EN61482-1-2 ’Box Test’ vizsgálati módszer szerint az 1. osztály azt jelenti, hogy az anyagot és a ruhadarabot Box teszt szerint tesztelték 4 kA expozícióval 0,5 másodpercig. A 2. osztály azt jelenti, hogy az anyagot és a ruhadarabot Box teszt szerint tesztelték 7 kA expozícióval 0,5 másodpercig. Az EN61482-1-1 ’Nyílt ív’ teszt módszer szerint az eredményt cal / cm2 alakban adják meg. A teljes védelem érdekében kezeslábas vagy kabát / nadrág kombinációt teljesen zártan kell viselni, és csak a megfelelő tanúsított FR / ARC munkaruházat felett szabad viselni.


munkavédelmi termékek információ és rendelés

Telefon: +36-30-221-65-17 – +36-30-601-30-30

email: info@betterbt.hu