Skylotec testheveder zuhanásgátló alpintechnika
Better&Better újdonságok Munkavédelmi hírek Zuhanásvédelem

Skylotec testheveder

Ebben a cikkben bemutatjuk a Skylotec IGNITE TRION nevű testhevedert, amit már Magyarországon is egyre többen használnak és egyre népszerübb.

A SKYLOTEC széles skáláját kínálja a egyéni zuhanásgátló berendezéseknek és a telepített leesés elleni védelemnek : öv, kötél, karabiner, ereszkedő és mentőeszköz, zuhanásgátló , vízszintes mozgó kikötési pont, emelő, testheveder, sisak és még sok más. Minőségi és innovatív termékek ” Made in Germany „!

A Better&Better Bt a Skylotec magyarországi forgalmazója.

Skylotec Trion hegymászó rögzítőszemmel vagy anélkül

Az új, Skylotec Ignite Trion teljes testheveder az ipari felhasználók számára könnyen használható, több csúcstechnologiás fejlesztéssel. A heveder vékony, de hatékony csípőbetéttel rendelkezik. Aszimmetrikus alakja miatt a párna biztosítja, hogy a csat ne gyakoroljon nyomást a hasi területen. Az ergonómikus szemek tökéletesen testhez simulnak. Az innovatív OKTALOCK csatok rozsdamentes acélból készülnek, amelyek kiküszöbölik a biztonsági öv nemkívánatos kilazulását mozgás közben, és elkerülhetik a munkavégzés során a beállítás szükségességét. Egész napos használat során is kényelmes viselet, pontosan beállítható és egyszerűen fel és levehető. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan kell felvenni a Skylotec Ignite Trion testhevedert.

Gyártói weboldal itt.

Újdonságok:
– Minden heveder digitális kóddal van jelölve, a felülvizsgálati időpontokat, egyedi azonosítást mobilaplikáción keresztül központi adatbázisból olvashatjuk ki.
– Hevederek meghúzása és beállítása után a túlnyúló hevederrészt fel lehet tekerni és egy gumipántal rögzíthetjük, így nem fityeg és nem akad bele semmibe a magasban végzett munka során.
– A testheveder háti csatlakozó pontja annyira elál, hogy könnyen beakaszthassuk a karabinerünket.

  • A Skylotec testhevederekre vonatkozó szabványok: EN 358:1999, EN 361:2002
  • Beépített esésindikátor. Amennyiben zuhanás történt a hevederrel, a kibomlott hurok jelzi. Ebben az esetben a testhevedert le kell cserélni.
  • A Skylotec Trion testhevedert 8 évig lehet használni, maximális terhelhetősége 140 Kg.
  • Használható hőmérséklet tartományok: -35 °C – 45 °C
  • A hevederek poliészter szövetből állnak, a csatlakozási pontok alumíniumok, a csatok rozsdamentes acélból készülnek.

A Skylotec Trion testhevederek 2016-ban és 2017-ben az év design díját nyerte Németországban.

munkavédelmi termékek információ és rendelés

Telefon: +36-30-221-65-17 – +36-30-601-30-30

email: info@betterbt.hu